Activiteiten

Geef een Prentenboek Cadeau
vrijdag, 06 april 2018

hazeltje voorlezenVanaf 6 april 2018 is Raad eens hoeveel ik van je hou van Sam Mc Bratney en Anita Jeram (zo lang de voorraad strekt) te koop voor €2,00! Deze klassieker is het tweede boek dat wordt uitgebracht in het kader van de actie Geef een Prentenboek Cadeau!
Vorig jaar verscheen De Gruffalo van Julia Donaldson eenmalig in een goedkope versie.

We verzinnen natuurlijk een hoop leuke acties om dit prachtige boek onder de aandacht te brengen. Je bent dus gewaarschuwd: kom snel naar De Arnhemse Kinderboekwinkel om Raad eens hoeveel ik van je hou te kopen, want op = op.

Over het boek

prentenboek hazeltje 125Grote Haas, kom eens hier met je oren.
Ik moet je iets héél belangrijks vertellen.
Raad eens hoeveel ik van je hou?’

Kleine Hazeltje moet gaan slapen, maar wil eerst aan Grote Haas vertellen hoeveel hij van hem houdt. Héél veel! Maar hóé veel precies, dat is moeilijk te meten!

Raad eens hoeveel ik van je hou is een wereldwijde bestseller. De strekking ervan, tot uitdrukking komend in de beroemde slotregel ‘Ik hou van jou helemaal tot aan de maan – en terug’ en de vertederende aquarellen van Anita Jeram zijn de oorzaak van dat succes. Het boek werd in 1995 bekroond met een Zilveren Griffel.

Meer informatie

geef een boek cadeau logo zwartHet initiatief Geef een (prenten)boek cadeau heeft als missie alle – maar dan ook alle – kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de allermooiste kinderboeken. Als er thuis mooie boeken zijn, ontdekken kinderen en ouders hoe leuk lezen en voorlezen is; hoe heerlijk het is om je te verliezen in een prachtig verhaal, in een onbekende wereld. Om die missie te laten slagen wordt ieder jaar in februari een klassiek jeugdboek en in april een prachtig prentenboek ter beschikking gesteld voor maar 2 euro!

Meer informatie vind je op de site van Geef een (prenten)boek cadeau!