026-4451277

Activiteit

ma 04 okt 2021 
15:30 tot 17:00 uur
De Arnhemse Kinderboekwinkel

arthur japin


Arthur Japin? Die schrijft toch boeken voor volwassenen?
Ja, dat is waar. Maar op 14 september verschijnt zijn boek Honden voor het leven, met prachtige gekleurde illustraties van Martijn van der Linden. Dit is een boek voor hondenliefhebbers van alle leeftijden en dus ook voor kinderen.

arthur japin Honden voor het leven cover.9789026624834 250Arthur Japin wil daarom graag ook een kinderboekwinkel bezoeken en koos onze winkel uit om te komen voorlezen uit zijn nieuwe boek en om te signeren. Hij is in onze winkel tussen 15.30 uur en 17.00 uur.

Voor het eerst vertelt Arthur Japin in Honden voor het leven over de hond die hem heeft opgevoed en over de twee puppy’s die zijn kijk op het leven bepalen. Het boek gaat over thema’s als liefde, hoop, moed en vriendschap. Het is herkenbaar voor groot en klein; troostend, aangrijpend en toegankelijk. Een wonderschoon verhaal over hondentrouw, avontuur en vrolijkheid, voor iedereen die van het leven houdt.
De prachtige illustraties in kleur van Martijn van der Linden brengen Kellie, Trip en Basso tot leven en nemen je mee naar een wereld van kwispels, modderpoten en vooral veel liefde.

‘“Voor liefde heb je je verstand niet nodig.” Dit is nu typisch zoiets wat ik van Trip heb geleerd. Trip was mijn tweede hondje. Wanneer ik zulke dingen zeg, dat je beter je hart kunt volgen dan je hoofd, dan hoor je eigenlijk hém praten.’ Dit zegt Arthur Japin in Honden voor het leven.

Omdat het toevallig net dierendag is, mag jij je knuffelhond meenemen, als je die hebt. Dan kunnen jullie samen op de foto. Of misschien ontmoet je knuffel wel andere leuke knuffelhonden, die óók meegekomen zijn!

Heb je zin om langs te komen? Neem vooral je vader, moeder of wie dan ook mee. Iedereen die van honden houdt, is welkom. En iedereen die van mooie boeken houdt ook.


Top