026-4451277

Activiteit

za 28 mei 2022 
14:00 tot 15.30 uur
De Arnhemse Kinderboekwinkel

FRNZ4EVER


Ken jij de serie FRNZ4EVER? Het zijn boeken over sport, over vriendschap en over school. Op 20 april verschijnt het vijfde deel De skatende sprintster. Het gaat over Esmée die aan atletiek doet en heel goed kan sprinten. Ze sluit vriendschap met haar nieuwe klasgenoot Jos, die vaak op de skatebaan te vinden is.

Jos woont in een gezinshuis. Hij is wat anders dan anders, maar Esmée mag hem wel. De rest van de FRNZ4EVER-groep denkt daar anders over. Er doen namelijk allerlei geruchten over hem de ronde. Esmée trekt zich daar niets van aan en nodigt Jos uit voor een open training van de atletiekvereniging. Als tegenprestatie moet ze dan wel een keer mee naar de skatebaan. Esmée leert allerlei coole tricks en Jos blijkt heel goed te kunnen sprinten. Esmée probeert iedereen te vriend te houden, zowel Jos als de FRNZ4EVER-groep. Zal haar dat lukken of moet ze een keuze maken welke vriendschap het belangrijkste is?

De serie FRNZ4EVER is geschreven door Henriet Koornberg-Spronk en de illustraties zijn van Hester van der Grift. En... op 28 mei zijn Henriet en Hester bij ons te gast! Henriet zal vertellen en voorlezen en natuurlijk signeren ze samen hun boeken.
Hester brengt haar 'fotobooth' mee. Dat is een groot bord met een gat erin. Jij steekt je hoofd door het gat en Hester tekent op het bord wat jij maar wil. Hoe zie jij er zelf uit als een razensnelle sprinter of een coole skater? Of als een skatende sprintster?

De boeken over FRNZ4EVER zijn voor kinderen vanaf ongeveer negen jaar. Maar als jij 4 bent of al 84 (of iets ertussenin) dan ben je natuurlijk ook welkom. Want wie wil er nou niet op het fotobooth?
Henriet en Hester zijn bij ons op bezoek tussen 14.00 en 15.30 uur.

bord klein
Hester en haar fotobooth

Top