026-4451277

Activiteit

vr 01 juli 2022 
15.00 tot 16.30 uur
De Arnhemse Kinderboekwinkel

Hiep hiep hoeree


Hiep Hiep Hoeree! Op vrijdag 1 juli komt Carolijn Leisink naar De Arnhemse Kinderboekwinkel. Ze leest voor uit haar prentenboek Hiep Hiep Hoeree! (en als je graag een handtekening wil in jouw boek, dan kan dat natuurlijk!).

hiep hiep hoeree vierkant 300Het boek gaat over de oma van Abby, die zoveel eten kookt dat Abby een verrassingsfeest organiseert. Iedereen is welkom! Familieleden en mensen uit de buurt dansen, eten en feesten samen. Hiep hiep hoeree, wie wil er kipsaté? Het is een kleurrijk prentenboek vol ritme, muziek en héél veel lekker eten!

Natuurlijk mag je deze middag ook weer knutselen. Samen met Renske maak je met ballonnen en papier een mooie confetti-popper. Zo kun je extra vrolijk feest vieren.

Dat Carolijn op 1 juli komt, is niet voor niets. Op 1 juli wordt Keti Koti gevierd. Keti Koti betekent 'Verbroken Ketenen'. Op 1 juli 1863 werd in de toenmalige koloniën Suriname en de Nederlandse Antillen de slaverij afgeschaft. In Arnhem wordt Keti Koti dit jaar voor de tweede maal herdacht en gevierd.

Kom je ook? Carolijn is vanaf 15.00 uur bij ons in de winkel.
Deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer vier jaar (en ook voor grotere kinderen!).

hiep hiep 3

Top