026-4451277

Activiteit

ma 13 sept 2021 
19:00 uur tot 21:30 uur uur
De Arnhemse Kinderboekwinkel

kinderboekenweek

De Kinderboekenweek start op woensdag 6 oktober. Het thema van deze week is Worden wat je wil – over beroepen. Het wordt dus een Kinderboekenweek met heel veel boswachters, leeuwentemmers, astronauten, striptekenaars, profvoetballers en andere prachtige beroepen.

Informatieavonden
Om wegwijs te worden in het enorme boekenaanbod rondom de Kinderboekenweek organiseert De Arnhemse Kinderboekwinkel dit jaar weer twee maal een informatieavond voor scholen.
Maandagavond 13 september of woensdag 22 september ben je van harte welkom in De Arnhemse Kinderboekwinkel. Vanaf 19.00 uur staat de koffie en thee klaar en om 19.30 uur gaan we van start.

Tijdens deze avond vertellen we meer over de komende Kinderboekenweek, de kerntitels en de bekroningen. Ook laten we andere leuke boeken zien die bij het thema Worden wat je wil passen. Bovendien geven we leuke knutseltips bij enkele boeken. Voor elke school staat er een tasje met materiaal voor de Kinderboekenweek klaar.

Speciale gast
thijs goverde 200
Als extra verrassing is auteur Thijs Goverde aanwezig. Thijs is bekend van onder andere Vandaag ben ik ridder, De Meesterdief en de boeken over Donderkat. In deze boeken spelen mensen met bijzondere beroepen als ridder, dief of directeur van de Mjamburgerfabriek een grote rol.

Aanmelden
Aanmelden kan via of via 026 - 4451277. Vergeet niet te vermelden welke avond je wil komen. Ben er op tijd bij, want er is altijd veel belangstelling voor deze avonden! Omdat we nog niet weten hoe in september de omstandigheden rondom het Corona-virus zijn, vragen we om maar één juf of meester per school aan te melden. Willen er ook collega's mee, dan zetten we hen zolang op de reservelijst.

Top