Activiteit, Kinderboekenweek

ma 09 sep 2024 
19.00 uur tot 21.00 uur uur
De Arnhemse Kinderboekwinkel

Kinderboekenweek 2022


De Kinderboekenweek start op woensdag 2 oktober. Het thema dit jaar is Lekker eigenwijs!! Dit thema roept vanzelf al inspiratie op natuurlijk, maar om leerkrachten in het basisonderwijs nog meer zin te laten krijgen om er een fantastische Kinderboekenweek van te maken, organiseren we ook dit jaar weer twee keer een informatie-avond voor scholen. Andere ge├»nteresseerden zijn ook welkom!

Informatie-avonden
Om wegwijs te worden in het enorme boekenaanbod rond de Kinderboekenweek organiseert De Arnhemse Kinderboekwinkel dit jaar weer twee maal een informatieavond voor scholen:
Maandag 9 september of woensdag 18 september ben je van harte welkom in De Arnhemse Kinderboekwinkel. Het duurt van 19.00 tot 21.00 uur.
Je kunt je alvast aanmelden (zie onder aan dit bericht)! 

We vullen de avonden dit jaar iets anders in dan voorgaande jaren. Je kunt er sowieso op rekenen dat we je van alles vertellen over de komende Kinderboekenweek, de thematitels van het CPNB, onze eigen tips bij het thema en de bekroningen. Bovendien geven we leuke knutseltips bij enkele boeken en staat voor elke school een leuke goodiebag klaar. Op beide avonden hebben we weer een speciale gast uit het boekenvak.
- Onze speciale gast op 9 september: illustrator Saskia Halfmouw
Saskia Halfmouw is de illustrator van bijvoorbeeld Foeksia de Miniheks.
- Onze speciale gast op 18 september: auteur Levina van Teunenbroek
Levina van Teunenbroek is de schrijver van o.a. De ridder zonder billen.

Aanmelden
Aanmelden kan via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of via 026 - 4451277. Vergeet niet te vermelden op welke datum je wilt komen en van welke school je bent. 

Top