026-4451277

Activiteit

wo 21 sept 2022 
19.00 uur tot 21.30 uur uur
De Arnhemse Kinderboekwinkel

Kinderboekenweek 2022


De Kinderboekenweek start op woensdag 5 oktober. Het thema van deze week is Gi-ga groen - over de natuur. Het wordt dus een Kinderboekenweek met heel veel boswachters, dieren, planten, regenwouden, moestuien en bossen.

Informatieavonden
Om wegwijs te worden in het enorme boekenaanbod rondom de Kinderboekenweek organiseert De Arnhemse Kinderboekwinkel dit jaar weer twee maal een informatieavond voor scholen.
Donderdagavond 15 september of woensdagavond 21 september ben je van harte welkom in De Arnhemse Kinderboekwinkel. Vanaf 19.00 uur staat de koffie en thee klaar en om 19.30 uur gaan we van start.

Tijdens deze avond vertellen we meer over de komende Kinderboekenweek, de thematitels en de bekroningen. Ook laten we andere leuke boeken zien die bij het thema Gi-ga groen passen. Bovendien geven we leuke knutseltips bij enkele boeken. Voor elke school staat er een tasje met materiaal voor de Kinderboekenweek klaar.

klimaatjes 250Dit jaar is bovendien het team van De Klimaatjes aanwezig. Zij zijn de makers van de gelijknamige prentenboekenreeks (uitgeverij Clavis), waarin zeven dierenvriendjes kinderen op speelse wijze leren hoe ze met elkaar hun leefomgeving fijn kunnen houden.
Bij de boeken hoort ook een poppenvoorstelling, waaruit een stukje gespeeld wordt. 

Aanmelden
Aanmelden kan via  of via 026 - 4451277. Vergeet niet te vermelden welke avond je wil komen. Ben er op tijd bij, want er is altijd veel belangstelling voor deze avonden! Omdat we niet weten hoe in het najaar de maatregelen rondom het Corona-virus zijn, vragen we om maximaal twee juffen of meesters per school aan te melden.

Top