Activiteiten

Geef een Prentenboek Cadeau
vrijdag, 05 april 2019

kikker is kikker 200Vanaf 5 april 2019 is Kikker is Kikker van Max Velthuijs (zo lang de voorraad strekt) te koop voor €2,00! Deze klassieker is het derde boek dat wordt uitgebracht in het kader van de actie Geef een Prentenboek Cadeau!
Eerder verschenen De Gruffalo van Julia Donaldson en Raad eens hoeveel ik van je hou van Anita Jeram en Sam Mc Bratney eenmalig in een goedkope versie.

We verzinnen natuurlijk een hoop leuke acties om dit prachtige boek onder de aandacht te brengen. Je bent dus gewaarschuwd: kom snel naar De Arnhemse Kinderboekwinkel om Kikker is Kikker te kopen, want op = op.

banner kikker is kikker 200

Over het boek

kikker met boek 200Kikker kon zwemmen en springen als de beste.
Maar hij kon niet vliegen, zoals Eend.
En niet lezen, zoals Haas.
En geen taarten bakken, zoals Varkentje.
Natuurlijk niet,’ zei Haas. ‘Want jij bent een kikker. 
En wij houden van je zoals je bent.’

De Kikker is Kikker – GEBC editie zal de 31e druk zijn . In 1997 verscheen het verhaal voor het eerst en werd bekroond met een Gouden Penseel.  Sindsdien is deze met vele andere Kikker boeken in meer dan 50 talen vertaald.

Meer informatie

geef een boek cadeau logo zwartHet initiatief Geef een (prenten)boek cadeau heeft als missie alle – maar dan ook alle – kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de allermooiste kinderboeken. Als er thuis mooie boeken zijn, ontdekken kinderen en ouders hoe leuk lezen en voorlezen is; hoe heerlijk het is om je te verliezen in een prachtig verhaal, in een onbekende wereld. Om die missie te laten slagen wordt ieder jaar in februari een klassiek jeugdboek en in april een prachtig prentenboek ter beschikking gesteld voor maar 2 euro!

Meer informatie vind je op de site van Geef een (prenten)boek cadeau!