Activiteiten

Winterleesbingo
Van zaterdag, 19 december 2020
Tot woensdag, 17 februari 2021

winterleesbingokaartHet is kerstvakantie. Lekker niet naar school, geen thuiswerk, maar spelen en kerstkransjes of oliebollen bakken. En natuurlijk ga je deze vakantie heel veel mooie boeken lezen!

Wat moet je doen?

Ook deze winter kun je meedoen aan de Winterleesbingo.

Wat je moet doen? Je leest elke dag een kwartier. Niet zomaar een kwartiertje; zo gemakkelijk gaat dat niet. Je kiest voor je gaat lezen een vakje op je leesbingokaart. Daarna ga je lezen op de manier die in dat vakje staat. Bijvoorbeeld 'Met een warme muts op', of 'Met een knuffel of huisdier op schoot' (als de poes na twee minuten wegspringt, is dat niet erg, dan lees je gewoon nog dertien minuten zonder poes door) of 'Onder de kerstboom' (maar bij een kamerplant mag ook).

Doe elke dag een vakje, net zo lang tot je kaart vol is. De kaart lever je zelf  (na de lock-down) in bij De Arnhemse Kinderboekwinkel. Je krijgt een leuke beloning. Bovendien maak je kans op een boek dat je zelf uit mag kiezen.

Doe je mee?

Als je op school geen leesbingokaart gekregen hebt, kun je hem downloaden. Als je een boek bestelt via de webwinkel, sturen we natuurlijk ook bingokaarten mee. Je hebt de hele lockdown de tijd om je kaart vol te lezen. Veel plezier!

Inleveren van je kaart is mogelijk na de lockdown. Je hoeft voorlopig niet bang te zijn dat je te laat bent.
Je mag ook een foto maken van je bingokaart en deze mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vergeet dan niet om na de lockdown je prijsje op te halen.