Het duurt nog maar heel eventjes: het is bijna Kinderboekenweek! Tijdens de Kinderboekenweek van 2020 gaan we terug in de tijd. Het thema wordt namelijk En toen? over geschiedenis.

logo en toen

Extra openingstijden

Omdat het tijdens de Kinderboekenweek vaak erg druk is in de winkel, zijn we dit jaar elke dag extra lang open. Van woensdag 30 september tot en met zondag 11 oktober kun je dagelijks bij ons terecht van 9.00 uur tot 20.00 uur!

Wil je toch graag de winkel voor je alleen? Dat kan! Elke dag zijn we op afspraak open tussen 8.00 en 9.00 uur en tussen 20.00 en 21.00 uur.
Bel 026 - 4451277 en maak een afspraak!

Kinderboekenweekgeschenk

06 coverKBWgeschenk 192x300Arend van Dam schrijft het Kinderboekenweekgeschenk: De diamant van Banjarmasin. Je krijgt het gratis als je tijdens de Kinderboekenweek voor tenminste €12,50 aan kinderboeken koopt.

In dit boek met acht verhalen schrijft Arend van Dam zich door de geschiedenis van Nederland heen. Het zijn verhalen over helden, gelukszoekers, vertrekkers en nieuwkomers. In al die verhalen vragen de hoofdpersonen zich af: ‘Wie ben ik? Waar wil ik zijn? Ben ik welkom?’ Soms botst het en wordt de vraag gesteld: ‘Wie ben jij? Ik was hier eerst!’ Ja, wie was hier eigenlijk het eerst?

Prentenboek

07 coverprentenboek 211x300Mylo Freeman maakt het prentenboek dat tijdens de Kinderboekenweek voor €7,25 te koop is. Mylo is onder andere bekend van haar prentenboeken over Prinses Arabella.

Het prentenboek Tweeling! gaat over Robbie en Roef. Zij doen het liefst alles samen, dragen altijd dezelfde kleren en zijn allebei gek op ridders. Ze voelen zich helemaal een tweeling! Wanneer ze verkleed naar school mogen komen, hoeven ze niet lang na te denken: zij gaan natuurlijk allebei als ridder.

kinderboekenweek 2020

Programma

Vanwege het Corona-virus is het dit jaar allemaal een beetje anders dan anders. Binnenkort lees je meer over onze plannen.

Bezorgen

Tijdens de hele Kinderboekenweek bezorgen we binnen Arnhem je bestelde boeken gratis thuis.

Bovendien maak je kans dat een beroemde schrijver of illustrator in hoogst eigen persoon je boek(en) komt bezorgen!  De Arnhemse Kinderboekmakers op Wielen stappen tijdens de Kinderboekenweek op de bezorgfiets en brengen je boek aan huis. Misschien staan dus Agent & Boef zomaar bij jou voor de deur!

canvas

Meer weten?

Meer informatie over de Kinderboekenweek vind je op de speciale Kinderboekenweek-website.
Juffen en meesters die op zoek zijn naar meer informatie, kunnen terecht op onze onderwijspagina.