Reis je mee? Van 2 tot en met 13 oktober 2019 is het weer Kinderboekenweek. Nog even geduld, dus.

Het thema van de Kinderboekenweek wordt Voertuigen - reis mee! Daar zijn veel mooie boeken over te vinden. Met een boek kun je tenslotte elke reis maken die je maar wilt.

 waar is de rode trein 150eend op de fiets 150naar de maan 150ballinerus 150

Reis mee!

Allemaal instappen! Reis mee met de fietstaxi, de huifkar, de hogesnelheidstrein of het ruimteschip. De Kinderboekenweek 2019 gaat over voertuigen.

Met het thema Reis mee! gaan we op reis in kinderboeken. Niet de bestemming maar het vervoer erheen staat centraal. Ontdek de ruimte met een raket, beleef avonturen op een cruiseschip, verken een land tijdens een roadtrip, trek rond met een tractor en zeil de wereld rond op een catamaran.

Met een boek kun je elke reis maken die je wilt: Van een rondje op de step in de buurt tot aan een ruimtereis door het heelal. Toer je alleen of rijd je samen? Tijdens de Kinderboekenweek 2019 reizen we allemaal.

Kinderboekenweekgeschenk

KBW geschenk 190Anna Woltz, bekend van onder andere Gips, Alaska en Mijn bijzonder rare week met Tess schrijft het Kinderboekenweekgeschenk. We mogen al verklappen dat het Haaientanden heet. Je krijgt het cadeau als je tijdens de Kinderboekenweek voor tenminste €10,- aan kinderboeken koopt.

Het prentenboek wordt gemaakt door André Kuipers en Natscha Stenvert. Het zal vanaf 2 oktober te koop zijn voor €7,15.

raamstickers 200

 
Programma

Natuurlijk is er tijdens de Kinderboekenweek heel veel leuks te bleven in De Arnhemse Kinderboekwinkel!
Wat allemaal? Dat lees je in september op onze website en op social media.