De Hongerspelen 3 - Spotgaai

Deel 3 van De Hongerspelen; lees eerst deel 1 en 2.
Geen afbeelding ingesteld
Schrijver(s)
Schrijver(s)
  • Collins, Suzanne
Uitgever
Uitgever
  • Van Goor
Leeftijd advies
Leeftijd advies
  • 13+
Array
Prijs: € 9,99
Standaard prijs:
Beschrijving

Katniss Everdeen overleefde tot twee keer toe de Hongerspelen, het macabere evenement dat eens per jaar plaatsvindt om de bevolking van Panem eraan te herinneren dat er niet te tornen valt aan het dictatoriale regime. Maar dat regime begint nu te wankelen. Rebellen nemen Katniss mee naar het grimmige District 13, waar de regering geen vat op heeft en waar plannen worden gemaakt voor een revolutie die haar weerga niet kent.

Terwijl de voorbereidingen voor de opstand in volle gang zijn, herstelt Katniss van de verwondingen die ze in de arena heeft opgelopen en bereidt ze zich voor op haar rol als leider van de revolutie. Ze is volledig bereid te vechten en zelfs te sterven voor vrijheid. Maar dan geeft president Snow Katniss te kennen dat hij iedereen van wie ze houdt kapot zal maken als de rebellen hun plannen doorzetten. De prijs van vrijheid lijkt hoger dan ooit...

Deze voordelige nieuwe editie van De Hongerspelen is er nu ter ere van de verschijning van de nieuwe Hongerspelen-prequel De ballade van slangen en zangvogels op 19 mei 2020.