De ongelooflijke Leonardo

Over een wonderlijke vriendschap tussen Bas en Leonardo, een ongelooflijke jongen
Leeftijd advies
Leeftijd advies
  • 9+
Schrijver(s)
Schrijver(s)
  • Goverde, Thijs
Uitgever
Uitgever
  • Holland
Array
Prijs: € 13,90
Standaard prijs:
Beschrijving

Bas zit al jaren alleen in de klas. Niemand wil in de pauze met hem voetballen, niemand wil zijn vriend zijn. Dat komt niet omdat Bas flauwe grapjes maakt, vieze draadjes spuug aan zijn lip heeft hangen of met iedereen vecht. Er is een heel andere reden. Het komt door Bart, die wel flauwe grapjes maakt en spuug aan zijn lip heeft hangen en altijd wil vechten. Toch is de hele klas liever bevriend met Bart dan met Bas. Want Bart trakteert elke dag: zakken drop, slagroomtaartjes, racefietsen, voetbalplaatjes... Iedereen krijgt iets, behalve Bas.
Maar dan komt er een nieuwe jongen in de klas, Leonardo. Als hij uitgerekend naast Bas wil zitten, is dat het begin van een vriendschap waar Bas alleen maar van durfde te dromen! Want wie heeft er nu een vriend die helemaal alleen in een groot landhuis woont, altijd-raak-schietende voetbalschoenen heeft en van plan is je grootste vijand een on-ge-lo-fe-lijk lesje te leren.

Wil je graag dat Thijs dit boek voor je signeert? Vermeld dit dan even op het bestelformulier, in het vakje onder de '5'.