Het teken van de heksenjagers

Spannend en beklemmend verhaal over hekserij
Leeftijd advies
Leeftijd advies
  • 9+
Schrijver(s)
Schrijver(s)
  • Goverde, Thijs
Uitgever
Uitgever
  • Holland
Array
Prijs: € 11,50
Standaard prijs:
Beschrijving

Malinde is een heksenkind. Zij kan toveren: de toverspreuken komen vanzelf in haar hoofd op. En dat is gevaarlijk, want toverij is verboden. Heksenjagers doorzoeken het land, onder leiding van hun wrede Grootmeester. Op een kwade dag spreekt Malinde, zonder het te willen, een spreuk uit. De gevolgen zijn vreselijk... Malinde moet vluchten voor de heksenjagers. Ze besluit naar Nonkel Nevelbeen te gaan. Die is groot en sterk en zal haar zeker beschermen. Maar hij woont in de hoofdstad en de weg daarheen is lang en gevaarlijk. Op haar tocht naar de stad ontmoet Malinde de jongen Tuur en samen reizen ze verder. Ze worden goede vrienden. Toch durft Malinde niet te zeggen wie zij echt is. Kan ze Tuur vertrouwen?

Zeer spannend en met veel vaart geschreven verhaal over een onderwerp dat kinderen altijd aanspreekt: heksen. Stijlvol vormgegeven door meervoudig bekroond tekenaar/grafisch ontwerper Fiel van der Veen.

Wil je graag dat Thijs dit boek voor je signeert? Vermeld dit dan even op het bestelformulier, in het vakje onder de '5'.