Boekennieuws

Kleurstroom Atelier opent zijn deuren

12-04-17: Zaterdag 6 mei opent in de ruimte boven De Arnhemse Kinderboekwinkel het nieuwe Kleurstroom Atelier. Vanuit deze locatie organiseert Willeke Radema van Kleurstroom tekenlessen, workshops en coaching voor kinderen.

Willeke kleiner

Willeke is een bekend gezicht in De Arnhemse Kinderboekwinkel: ze begeleidt sinds begin 2017 geregeld leuke knutselactiviteiten rondom kinderboeken in de winkel.
Vanaf mei gaan de activiteiten in het Kleurstroom Atelier in de Weverstraat van start. Je vindt ze in de agenda.

Over Kleurstroom

Kleurstroom biedt kinderen een plaats waarin er rust en ruimte is om creatief bezig te zijn. Dit gebeurt in de vorm van verschillende kleurrijke kinderactiviteiten, waaronder tekenlessen, workshops en kinderfeestjes.

Daarnaast biedt Kleurstroom (individuele) kindercoaching. Zowel bij de begeleiding als de activiteiten, vormt tekenen de rode draad, omdat tekenen zoveel plezier geeft, ontspant en kinderen een fijne uitlaatklep geeft. Kleurstroom combineert het tekenen met schilderen, dans en mooie verhalen. Daarom is Kleurstroom zo blij met de samenwerking met de Kinderboekwinkel : verhalen en tekeningen vullen elkaar heel mooi aan.

Over Willeke

Willeke is werkzaam geweest in de jeugdhulpverlening en heeft zich gespecialiseerd tot kindertekencoach. Daarnaast werkte ze met veel plezier als coördinator en pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Zelf zegt ze: ‘ Mijn hart ligt bij het begeleiden van kinderen en daarnaast vind ik het erg leuk om creatieve activiteiten vorm te geven en anderen hiermee blij te maken. Vanuit hier is Kleurstroom ontstaan, waarin beide dingen samen komen.'

Meer informatie

Willeke Radema: 06 - 2393 6325
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.