Boekennieuws

VIP winkelen: speciaal voor jou gaan we open!

27-03-2020: Wij begrijpen dat je nu niet zomaar met het hele gezin naar onze winkel komt. Daarom verzonnen we iets nieuws: Lezen is Leuk! VIP-winkelen bij de Arnhemse Kinderboekwinkel! Op afspraak openen we speciaal voor jou de deuren. Lees het in onze speciale klantenbrief:

Lieve klanten,

Daar zit je dan, met je hele kroost thuis. De scholen dicht en nog weken te gaan. Je moet juf of meester zijn, werken, schoonmaken, toiletrollen bemachtigen… het zijn rare tijden. Voor ons allemaal.
Nog niet zo lang geleden was het gezellig druk in onze winkel. Het ziet er nu soms verdrietig uit; in de 37 jaar dat De Arnhemse Kinderboekwinkel bestaat, is het nog nooit zo leeg geweest.

En toch kunnen we er het beste van maken. Want juist nu is het een mooi moment om te lezen.

ikleesthuis1

Speciaal voor jou gaan we open!

Wij begrijpen dat je nu niet zomaar met het hele gezin naar onze winkel komt. Daarom verzonnen we iets nieuws: Lezen is Leuk! VIP-winkelen bij de Arnhemse Kinderboekwinkel!

Op afspraak gaan we voor jou en je gezin open: je kunt besloten winkelen en - samen met je kinderen - mooie boeken uitzoeken. Wij zorgen voor ranja, een koekje en natuurlijk een goed en persoonlijk advies.

Speciaal voor jou: een unieke en Corona-veilige winkelervaring in deze rare tijden.

We openen de winkel op:

  • zondag- en maandagochtend tussen 10.00 - 12.00 uur
  • dinsdag t/m zaterdag tussen 9.00 - 10.00 uur

Maak een afspraak op 026 - 4451277, bij geen gehoor op 06-223 90 447 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

ikleesthuis2

We bezorgen aan huis

Heb je geen tijd? Geen probleem. Je kunt je bestelling ook gewoon doorgeven en dan bezorgen we de boeken. In Arnhem brengen we je bestelling nog dezelfde dag gratis aan huis. Veel leuker dan al die anonieme bezorgers van Bol.com!

Op onze website staan handige lijstjes met boeken die we speciaal adviseren omdat ze zo mooi, troostrijk, spannend, populair of bijzonder zijn.
Als je het dan nog niet weet, kunnen we overleggen.  Dat kan telefonisch of met een speciaal Facetime-advies.

ikleesthuis4

Aangepaste openingstijden

Natuurlijk zijn we ook nog gewoon open. Wel iets korter dan anders. Vanaf 10 mei zijn onze openingstijden

  • maandag van 12.00 tot 18.00 uur
  • dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00
  • zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur
  • zondag van 12.00 tot 17.00 uur

Koop lokaal!

Kom naar De Arnhemse Kinderboekwinkel voor de mooiste boeken, doeboeken, puzzels, spellen en knutsel-spullen. Blijf lezen, want lezen is leuk. Juist nu.

We hopen dat je lokaal blijft kopen, zodat onze winkel de Corona-crisis doorstaat.

ikleesthuis3

Tot snel!

Veel groeten van Monica, Jolineke, Lidewij, Marijke, Renske, Juul, Sam en Ilse