De Kinderboekwinkel is een schatkamer voor scholen!

  • Naast de titels van populaire auteurs verkopen wij nog ruim 7500 andere boeken. Denk aan verhalen van minder bekende schrijvers, aan speciale series voor kinderen met leesproblemen of aan uitdagende boeken voor bollebozen.
  • Ook hebben wij een uitgebreid assortiment van informatieve boeken over heel veel onderwerpen: dieren, natuur, andere landen, koken, geschiedenis, ruimtevaart, knutselen, milieu, religie of sport, maar ook over wat moeilijker bespreekbare thema’s als seksuele voorlichting, incest, ziekenhuis, dood, echtscheiding of pesten.
  • De medewerkers van de Kinderboekwinkels helpen graag een goede keus te maken. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u op verrassende ideeën brengen.
  • Het is mogelijk om boeken op zicht mee te nemen, om rustig met collega’s te overleggen welke titels het meest geschikt zijn voor de school. Ruilen is natuurlijk geen probleem.
  • Op scholen waar de boekencollecties niet adequaat worden bijgehouden, veroudert het boekenbestand. Wij helpen graag bij het saneren van de schoolbibliotheek en  (opnieuw) opzetten van boekencollecties.
  • Op afspraak zijn scholen ook welkom buiten de normale winkeltijden.
  • Indien gewenst kunnen wij grotere bestellingen bezorgen.
  • Nederland kent een ‘vaste boekenprijs’ die bepaald is door de uitgever. U betaalt dus overal dezelfde prijs voor een boek, ook bij schoolleveranciers of internetwinkels. Scholen krijgen bij ons de maximale korting voor scholen.

Vragen?

Zijn er vragen of suggesties over de manier waarop De Arnhemse Kinderboekwinkel uw school kan helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en te overleggen wat er mogelijk is.

Recensies

Op de de website staan recensies van circa 450 kinder- en jeugdboeken. Deze zijn vrij te raadplegen. Nog even een waarschuwing vooraf: in een aantal (met name oudere) recensies staat hoe het verhaal afloopt. Dat is vaak handig voor juffen, meesters of ouders, maar als je het boek nog wilt lezen, is het misschien wat minder leuk.

Top